Pārtikas produktu (parasti gaļas, zivju, siera) konservēšana, apstrādājot ar īpašām dūmgāzēm, lai palielinātu produktu glabāšanās laiku un radītu specifisku garšu.
Avoti:ZTV
Korpusa piemēri
Korpusa piemēri
Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
Pateicoties garšvielām un kūpināšanai, Speck ir ļoti sātīgs un aromātisks.
Gurna gabalu ar ādu var izmantot cepešiem, kūpināšanai un ruletēm.
Turklāt šī gaļa ir piemērota arī cepešiem, sautēšanai un kūpināšanai.
- zivju sagatavošanas vieta ( cepšana, kūpināšana, ēšana),
Viss mūmijas veidošanas process, ieskaitot kūpināšanu, aizņem veselu mēnesi.